Recensie

Ik wilde graag gezonder gaan leven en van mijn ongezonde eetgewoontes afkomen. Alyssa heeft mij geholpen bij het terugvinden van structuur, motivatie en inspiratie. Elke week ontving ik een voedingsschema waarbij alle maaltijden, tussendoortjes, drankjes & tips speciaal op mij afgestemd waren. Doordat Alyssa de tijd nam voor een intake waarbij ze mij, mijn gewoontes en voorkeuren leerde kennen werkte het perfect! De recepten waren erg smakelijk maar niet te ingewikkeld. Het paste dus precies bij mijn levensstijl. Na een aantal weken begeleiding van Alyssa te hebben gehad ga ik het nu op eigen kracht doorzetten. Haar adviezen zorgden ervoor dat ik op een verantwoorde manier een aantal kilo’s kwijt ben geraakt. Ik raad Alyssa absoluut aan als voedingscoach!– Anne (31)


Ik was het hebben van een vast eetpatroon en het kiezen van gezonde tussendoortjes een beetje kwijt. Ik vond het erg prettig dat Alyssa werkt met een uitgebreide vragenlijst zodat ze mij en mijn eetpatroon, goed leerde kennen. Hierdoor had ik gelijk al het idee dat ze dit heel serieus neemt. In de vragenlijst had ik aangegeven dat ik het vervelend vind om veel boodschappen te doen en de producten maar één keer te gebruiken. In mijn eetschema’s heeft Alyssa hier goed rekening mee gehouden. Hierdoor had ik geen last van geld- en voedselverspilling. De weekmenu’s waren makkelijk te volgen en er stonden erg lekkere dingen op. Ik heb weer veel nieuwe gerechten en tussendoortjes leren kennen. Dit is voor mij een goede eerste stap geweest in een gezondere levensstijl. Dankjewel Alyssa!’ Yanouk (25)


Na mijn vakantie was ik niet meer happy met mijn gewicht en zat ik laag qua energie. Toen kwam Alyssa op mijn pad. Twee maanden lang haar voedingsschema’s gevolgd en super blij mee. Aardig wat kilo’s verloren en zit lekkerder in mijn vel! Goed vol te houden en super handige tips. Ga zo door topper!!’- Kaily (26)


Ik wilde graag weer wat kilo’s afvallen, toen ik bij Alyssa terecht kwam. Alyssa luisterde goed naar wat mijn doel was en wilde vooraf veel over mijn voeding en dagelijkse leven weten. Aan de hand hiervan kreeg ik twee maanden lang – wekelijks – een aangepast voedingsschema. De schema’s waren goed te doen en ik merkte al snel verschil. Ik ben blij met het resultaat en wil dit nu graag vasthouden. Ik ben een paar kilo lichter en een hoop tips en lekkere recepten rijker!’ – Jacqueline (55)

Wil je zelf ook graag afvallen, aankomen of meer energie krijgen en vooral een gezond eetpatroon ontwikkelen voor de rest van je leven? Ik help je graag met je doelen waarmaken!
Geen streng dieet, wel een gezonde lifestyle waar je je hele leven baat bij hebt en een gezond en stabiel gewicht zonder jo-jo effect. Stuur mij een mailtje en ik neem contact met je op!

Lees hier meer over de mogelijkheden

Close
Voeding & advies | All rights reserved by Alyssa Blok | © Copyright 2021
Close