Hi there! Let’s connect.

Heb je vragen over mijn diensten als voedingsdeskundige en zou je graag willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies en voedingsschema’s in Alkmaar en omstreken of persoonlijke online begeleiding. Ik kan je helpen bij het afvallen, aankomen, meer energie krijgen of een stabiel voedingspatroon creëren. Geen streng dieet en jo-jo effect, wel een stabiel en gezond gewicht en haalbaar eetpatroon voor de rest van je leven.

  • Heb je vragen over recepten of artikelen? Leuk! Stuur mij een berichtje via onderstaand formulier.
  • Voor samenwerkingen en media (aan)vragen kun je contact opnemen via het mailadres: info@foodwithalyss.nl.

Contact opnemen


    Wil je alvast meer weten over mij en de mogelijkheden voor jou? Lees het hier >

    Close
    Voeding & advies | All rights reserved by Alyssa Blok | © Copyright 2021
    Close