Hey, welkom op Food with Alyss

Mijn naam is Alyssa en ik help jou als voedingsdeskundige graag om gezond te leven en jezelf weer lekker in je vel te laten voelen! Ik deel met liefde mijn passie voor voeding aan de hand van tips, recepten en een gezonde manier van leven.

Naast mijn werk als voedingsdeskundige ben ik dol op koken, (moes)tuinieren, sporten en buiten zijn en houd ik mij naast mijn werk als voedingsdeskundige ook bezig met marketing en communicatie. 

Op mijn website Food with Alyss vind je veel verschillende artikelen, recepten en tips over voeding en gezond en gelukkig leven. Daarnaast help ik jou graag met een passend voedingsadvies, waarmee jij jouw persoonlijke doel kan behalen & kun je in mijn webshop leuke en handige keukenartikelen vinden!

Voedingsadvies op maat

Als voedingsdeskundige help ik jou met een goed voedingspatroon om jouw persoonlijke resultaten te behalen. Zoals bijvoorbeeld afvallen, het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid, maar ook jezelf fitter voelen, meer energie hebben op een dag en weer zelfvertrouwen krijgen. Voeding is namelijk de sleutel als het gaat om je lichamelijke maar ook psychische gezondheid! 

Ik help je bij een voedingspatroon waar je de rest van je leven iets aan hebt. We zorgen voor een juiste balans in jouw voedingspatroon, want daar draait het op lange termijn om. Ik ben namelijk van mening dat een kort en streng dieet averechts werkt.

Gezond leven en eten moet een lifestyle worden en passen binnen je dagelijkse leven. Oké, misschien is gezond eten bij het begin even wennen en smacht je naar heerlijke taartjes en chocolade, maar uiteindelijk vinden wij hier samen een mooie balans in. Waarbij gezond op nummer één staat, maar genieten natuurlijk niet vergeten mag worden! Ik help je aan de hand van gepersonaliseerde eetschema’s, handige tips en gezonde recepten.

Uiteindelijk moet jouw voedingspatroon passen bij jou als persoon en zonder moeite aansluiten binnen jouw dagelijkse leven. 

Hoe gaan we te werk?

Mocht je interesse hebben in voedingsadvies op maat, kunnen we altijd eerst even kort kennis met elkaar maken. Wat zijn jouw doelen? En wat kan ik als voedingsdeskundige hierin voor je betekenen? Mocht het klikken kunnen we samen aan de slag om jouw doel te bereiken!

Afspraken kunnen online plaatsvinden of persoonlijk in Alkmaar en omgeving.

Close
Voeding & advies | All rights reserved by Alyssa Blok | © Copyright 2021
Close